Меню
Вашата количка
Промоции от 20%. Вижте тук

Блог RSS Feed

02 окт Инструкция за профилактика на диспенсър за минерална вода.
John 0 10473
Профилактиката се извършва по два начина 1.с ОЗОНИРАЩ АПАРАТ/високоефективен озонов генератор/ 2.със специално приготвен разтвор по т.1 се извършва по необходимост,а по т.2 на всеки 6/шест/ месеца за ..
02 окт Добре дошли в света на озон-генераторите или озонторите !
John 0 3436
Сега вече можете да използвате озонираната вода там, където имате нужда! Озонът се използва още от началото на 1900 за пречистване на водата по целия свят като ефективна алтернатива на хлора. Озонът ..
02 окт Паметта на водата. Или тайната на щастието!
Georgi 0 3146
Сигурно сте чували за д-р Масару Емото. Според мен той е велика и интересна личност, която промени виждането ми за доста неща и ме накара да погледна през друга призма живота. За тези, които не знаят ..
02 окт Озонатор за вода (помислете за вашето здраве сега)
John 0 2669
Озонатора използва натурална, освободена от химикали технология, за да гарантира чистотата на Вашата питейна вода. Озонатора преобразува кислорода в активен кислород или озон. Озона е изцяло натурален..
02 окт Сервиз и профилактика на всички видове диспенсъри за вода
John 0 2659
Предлагаме сервиз и профилактика на всички видове диспенсъри за вода. Разполагаме със специализирано оборудване за извършване на хигиенна профилактика. Абонаментно обслужване.Мегатрейд извършва ремонт..
Показани 1 от 5 | 52 (11 Страници)