Меню
Вашата количка
Промоции от 20%. Вижте тук

Специални предложения

 Минерална вода Капка 0.5л  Минерална вода Капка 0.5л
-6 %
Марка: Капка
Изворна и минерална вода "Капка"Добрата водаДобрата вода има характерен „сладък“ вкус. Тя няма друг аромат и е без мирис. Тя е лека и мека. Тя рядко се среща и намира. Лесно се нагрява и лесно може да се охлади. Тя не трае дълго в стомаха. Добрата вода е водата, която има необходимите минерали за чо..
0.47лв. 0.50лв.
Без данък:0.47лв.
Вода Ком 1.5л Натурална минерална вода
Hot -3 %
Марка: Ком
За извора Село Бързия се намира в Северозападна България, област Монтана. Над селото, при цепене на гранит край реката, бликва минерална вода. Преди провеждането на хидрогеоложки проучвания и сондиране в находището е имало няколко студени минерални извори с температура на водата 13º С и с незначител..
0.69лв. 0.71лв.
Без данък:0.69лв.
Изворна вода Капка 0.5л
Hot -6 %
Марка: Капка
Добра вода е естествената изворна вода. Поради факта, че е взета от своя източник и след това директно бутилирана, тя има само естествен вкус и мирис и поддържа своята чистота. Трапезните води от друга страна имат различен вкус и мирис, защото покриват дълги разстояния и следователно са обект на хло..
0.47лв. 0.50лв.
Без данък:0.47лв.
Кана за филтриране на вода Barrier TANGO син 2.5л Кана за филтриране на вода Barrier TANGO син 2.5л
-9 %
Марка: Barrier
- Обем на каната – 2,5 л. / 1,1 л. чиста вода- Капацитет на пречистване - до 350 литра- Лесно се помества във вратата на хладилника- Изработена от висококачествена пластмаса BPA-Free, препоръчана за съхранение на питейна вода- Модерен дизайн, ергономична дръжка, елегантна рисунка, устойчива на износ..
26.00лв. 28.70лв.
Без данък:26.00лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)